Mind eye power sessies aangeboden

Maart is voor mij een feestelijke maand, ik heb deze maand veel te vieren. Mijn verjaardag, de afronding van mijn opleiding Blended Learning en gecertificeerd Mind Eye Power practitioner. Er gebeuren mooie dingen in mijn leven en dit wil ik graag met je delen.

Gratis Mind Eye Power sessies

Daarom geef ik drie MEP-sessie weg aan iemand die dit echt nodig heeft. Dus ben jij of ken jij iemand die af wil van een negatieve en hardnekkige overtuiging, beperkende gedachten, angsten, onverwerkte emoties of onzekerheden? Stuur mij een mail met je gegevens en je maakt kans op drie gratis sessies. Aanmelden kan nog in de maand maart.

Je ogen zijn verbonden met je hersenen

Dit is een prachtige methodiek die werkt met oogbewegingen en veel kan opleveren. In een paar sessies kun je al resultaten boeken.

Via oogbewegingen worden allerlei connecties gemaakt in de hersenen.
Deze oogtechniek stimuleert het informatieverwerkingssysteem zoals dat ook gebeurt tijdens de REM slaap. De ogen zijn direct verbonden met de hersenen. Hierdoor hebben ze ook direct connectie met neuronetwerken waar ongezonde overlevingsmechanismen liggen opgeslagen.

Meer informatie 

Mind eye power kan als losse sessie ingezet worden of tijdens een coachsessie. Vaak zijn twee of drie sessies per levensthema al genoeg.  Vraag vrijblijvend meer informatie aan via contact.

Ik ben gecertificeerd MEP practitioner en heb de beroepsopleiding gevolgd bij Jacqueline Venbrux van www.mindeyepower.nl

In Friesland, het Noorden van Nederland ben ik een van de weinige MEP practitioners.

Wie jarig is, trakteert