Voel je vrijer met EFT

In mijn praktijk werk ik graag met EFT (Emotional Freedom Techniques). Deze techniek helpt je om vrijer te zijn van emoties en overtuigingen. EFT is een positieve en snelle methode om angsten, remmingen en negatieve emoties kwijt te raken. Het is overal op toepasbaar en wordt gebruikt bij zowel lichamelijke als emotionele klachten. Voel je vrijer met EFT!

EFT is gebaseerd op de klassieke Oosterse geneeskunde

De Oosterse geneeskunde gaat er vanuit dat ziekte en emotionele klachten een verstoring in het energiesysteem zijn. Door het kloppen op de acupunctuurpunten (in plaats van naalden te gebruiken) breng je het energiesysteem weer in balans. Opgeslagen emoties, overtuigingen of spanningen kun je zo loslaten.

EFT is gemakkelijk zelf te leren en toe te passen voor jezelf maar ook voor bijvoorbeeld kinderen.

Het basisuitgangspunt bij EFT : 

“Alle negatieve emoties worden veroorzaakt door een verstoring in ons energiesysteem.”

Bruce Lipton en vrijer met EFT

Hieronder vind je een fascinerende video met Bruce Lipton. Hij vertelt hoe gedachten je ziek of ongelukkig kunnen maken. Het blijkt dat goede controle en inzichten over hoe de kracht van de gedachten werkt, je helpen. Bruce Lipton is een Amerikaanse celbioloog. Hij ontdekte tijdens zijn experimenten met gekloonde stamcellen dat het niet de genen waren die de ontwikkeling van de cel bepaalden, maar de omgeving waarin deze cellen opgroeiden. Bekijk ook de  interessante video.

Video met Bruce Lipton

vrijer mer EFT effortless coaching

 

 

 

 

 

 

In onderstaande pdf lees je meer over EFT en het ontstaan hiervan.
Emotional Freedom Techniques

EFT zelf proberen?

Probeer het zelf uit of neem contact met mij op.
Ik neem dan met jou in een of twee sessies de stappen door en daarna kun je het zelf toepassen.