Verminderen van stress en onzekerheid 

Mind Eye Power is erg geschikt voor het verminderen van stress en onzekerheid. Maart is een feestelijke maand voor mij. Ik vier mijn verjaardag, rond mijn opleiding Blended Learning af en ben gecertificeerd Mind Eye Power practitioner geworden. Er gebeuren mooie dingen in mijn leven en dit wil ik graag met je delen. Daarom geef ik een aantal Mind Eye Power sessies weg.

Wil jij af van stress, onzekerheid of onverwerkte emoties?

Ben jij of ken jij iemand die af wil van een negatieve en hardnekkige overtuiging, beperkende gedachten, angsten, onverwerkte emoties of onzekerheden? Stuur mij een mail met je gegevens en je maakt kans op drie gratis sessies. Aanmelden kan nog in de maand maart.

Je ogen zijn verbonden met je hersenen

Dit is een prachtige methodiek die werkt met oogbewegingen en veel kan opleveren. In een paar sessies kun je al resultaten boeken.

Via oogbewegingen worden allerlei connecties gemaakt in de hersenen.
Deze oogtechniek stimuleert het informatieverwerkingssysteem zoals dat ook gebeurt tijdens de REM slaap. De ogen zijn direct verbonden met de hersenen. Hierdoor hebben ze ook direct connectie met neuronetwerken waar ongezonde overlevingsmechanismen liggen opgeslagen.

Meer informatie 

Mind eye power kan als losse sessie ingezet worden of tijdens een coachsessie. Vaak zijn twee of drie sessies per levensthema al genoeg.  Vraag vrijblijvend meer informatie aan via contact.

Ik ben gecertificeerd MEP practitioner en heb de beroepsopleiding gevolgd bij Jacqueline Venbrux van www.mindeyepower.nl

In Friesland, het Noorden van Nederland ben ik een van de weinige MEP practitioners.

Wie jarig is, trakteert
Getagd op: