TMA Analyse voor loopbaanbegeleiding

TMA voor loopbaanbegeleiding geeft inzicht en helpt je keuzes te maken. De TMA-Methode gaat ervan uit dat mensen het best functioneren en het meest betrokken zijn, als ze werk doen dat dicht bij hun drijfveren en talenten ligt. Je bent het meest effectief, succesvol en gemotiveerd als je werk doet dat dicht bij je ware aard ligt. 

Zelfinzicht in de drijfveren/talenten helpt je om te bewegen richting werk dat goed bij jou en de organisatie past. Ook bij gedwongen vertrek is het inzicht in de eigen drijfveren en talenten belangrijk. Mensen met zelfinzicht maken namelijk betere keuzes en zijn sneller in staat om het juiste werk te vinden.

Houd jij je bezig met jouw loopbaanontwikkeling?

Met de TMA analyse krijg je snel en helder inzicht in jouw talenten, drijfveren, kwaliteiten, ideale werkomgeving, valkuilen, communicatievoorkeuren en ontwikkelbaarheid van competenties.

Redenen om te kiezen voor TMA bij loopbaanbegeleiding

  • Doe jij werk waar je plezier in hebt?
  • Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière?
  • Wil je je oriënteren op voor jou passende opleidingsmogelijkheden?
  • Wil jij weten welk werk bij je past?

Jouw perfecte carrière begint met een werkomgeving die past!

De TMA toont natuurlijke competenties en (verborgen) talenten. De resultaten van de loopbaantests zijn positief, niet-oordelend en bieden alle inzichten in jouw talenten, beste carrièrekeuzes, competenties en beschikbare vacatures die perfect passen bij jouw situatie.

Meer informatie over TMA en loopbaanontwikkeling

Ben jij benieuwd hoe TMA ingezet kan worden voor loopbaanbegeleiding? Lees dan verder over de werkwijze en inzet van TMA talentenanalyse. Of neem direct contact op voor een vrijblijvende toelichting.