Cursus stress verminderen

De cursus stress verminderen is geschikt voor jou als je moeite hebt met nee zeggen, je moeilijk kunt ontspannen, je slecht slaapt of veel piekert. De cursus helpt je ook wanneer je vaak hoofdpijn hebt, snel  geïrriteerd bent of wanneer je je moeilijk kunt concentreren. Dit zijn signalen van stress en daar wil je graag vanaf.  

Programma stress verminderen

Het programma duurt, afhankelijk van jouw inzet, 12 weken. Je hebt een heel jaar lang toegang tot de inhoud van een beveiligde internetomgeving. 

Deze cursus bestaat uit:

  • een vrijblijvend intakegesprek;
  • 3 persoonlijke coachgesprekken;
  • een digitale leeromgeving;
  • video- en audiomateriaal;
  • meditatie- en hartcoherentie oefeningen;
  • begeleiding via mail, WhatsApp en telefoon.

aanmelden voor online coaching stress verminderen

 


Een online cursus voor meer zelfvertrouwen en minder stress 

Deze blended cursus verminderen van stress zorgt bij jou voor meer zelfvertrouwen, minder stress, meer ontspanning, en meer plezier met als resultaat een moeitelozer leven.

Stress leidt tot lichamelijke klachten

Heb je last van extreme stress of houdt deze te lang aan dan kan het zijn dat je lichaam niet herstelt. Je lichaam werkt harder dan het eigenlijk kan en er vindt geen ontspanning plaats. Dit kan leiden tot lichamelijke klachten, overspannenheid of zelfs tot een burn-out.

Jij wilt minder piekeren, beter slapen en:

  • je beter kunnen ontspannen;
  • positiever denken;
  • meer energie;
  • je minder zorgen maken.

Stress verminderen en innerlijke rust ervaren

Herken je deze klachten of wil je ze voor zijn dan is deze blended cursus van 12 weken zeer geschikt voor je.  Na de cursus ‘stress verminderen’ ervaar jij innerlijke rust, kun jij beter slapen, heb je meer energie, meer plezier en kun je meer genieten.

Je werkt op een online leeromgeving en bepaalt zelf het tempo. Je kunt aan de slag waar en wanneer het jou uitkomt.
Ik begeleid jou en blijf je gedurende het traject volgen. Naast de drie coachsessies hebben we contact via mail, WhatsApp of telefoon. 

Persoonlijke coachgesprekken

Het coachgesprek vindt plaats in mijn rustige coachruimte in Terherne of online via skype of Zoom. Gesprekken kunnen ook buiten in de natuur plaatsvinden. Aan jou de keuze. Je hebt in dit traject een vrijblijvend intakegesprek. Vervolgens starten we met een coachgesprek, halverwege het traject een tweede coachgesprek en aan het eind van het traject een afrondend gesprek. 

aanmelden voor online coaching stress verminderen

 

 

Het resultaat is moeitelozer leven met minder stress

Volg je de lessen en doe je regelmatig de oefeningen dan leer jij om te gaan met stress en je stress te verminderen. Je leert je stress los te laten en je meer te ontspannen. Dit leidt met meer energie, meer plezier en meer zelfvertrouwen tot een moeitelozer leven.

Introductieprijs tijdelijk aangepast!

De introductieprijs van deze cursus is € 349,-. Dit is inclusief drie coachgesprekken van elk maximaal 1,5 uur, ter waarde van € 315,-, de digitale leeromgeving met een jaar lang toegang, audio- en videomateriaal, de oefeningen en drie maanden lang ondersteuning via mail, WhatsApp en telefoon.  Meer informatie over stress verminderen. 

De mengvorm van coaching wordt uitgelegd bij Blended coaching’.  Vraag meer informatie op over de cursus stress verminderen.

Aangepaste prijs
Let op! In verband met het Coronavirus, bied ik deze cursus tijdelijk aan met extra korting. Nu voor € 299,00.