Cursus stress verminderen

In onze huidige, haastige maatschappij hebben we veel last van stress. Heb je moeite met nee zeggen, kun je je moeilijk ontspannen, slaap je slecht of pieker je veel? Wellicht voel je je moe, heb je hoofdpijn, ben je snel  geïrriteerd of heb je moeite je te concentreren. Dit zijn signalen van stress en daar wil je vanaf.  Voor jou is de blended cursus ‘stress verminderen’ bestemd!

Pilot gestart met flinke korting

De pilot is gestart met meer dan 50% korting voor de eerste vijf deelnemers. Lees verder voor meer informatie en opgave.

aanmelden voor online coaching stress verminderen

 

 

Een online cursus voor meer zelfvertrouwen, minder stress en een moeitelozer leven

Deze blended cursus zorgt bij jou voor meer zelfvertrouwen, minder stress, meer ontspanning, meer plezier met als resultaat een moeitelozer leven.

Stress leidt tot lichamelijke klachten

Heb je last van extreme stress of houdt deze te lang aan dan kan het zijn dat je lichaam niet herstelt. Je lichaam werkt harder dan het eigenlijk kan en er vindt geen ontspanning plaats. Dit kan leiden tot lichamelijke klachten, overspannenheid of zelfs tot een burn-out.

Jij wilt minder piekeren, beter slapen en:

  • je beter kunnen ontspannen;
  • positiever denken;
  • meer energie;
  • je minder zorgen maken.

Stress verminderen en innerlijke rust ervaren

Herken je deze klachten of wil je ze voor zijn dan is deze blended cursus van 12 weken zeer geschikt voor je.  Na de cursus ‘stress verminderen’ ervaar jij innerlijke rust, kun jij beter slapen, heb je meer energie, meer plezier en kun je meer genieten.

Programma stress verminderen

Het programma duurt, afhankelijk van jouw inzet, 12 weken. Je hebt een heel jaar lang toegang tot de inhoud van de beveiligde omgeving van aNewSpring.nl.

In deze cursus gebruik ik de volgende instrumenten.

  • 3 persoonlijke coachgesprekken
  • Een digitale leeromgeving
  • Video- en audiomateriaal
  • Meditatie- en hartcoherentie oefeningen
  • Mail, WhatsApp, telefoon

Begeleiding door professionele coach

Je werkt op een online leeromgeving en bepaalt zelf het tempo. Je kunt aan de slag waar en wanneer het jou uitkomt.
Ik begeleid jou en blijf je gedurende het traject volgen. Naast de drie coachsessies hebben we contact via mail, WhatsApp of telefoon. 

Persoonlijke coachgesprekken

Het coachgesprek vindt plaats in mijn rustige coachruimte in Terherne of online via skype of FaceTime. Aan jou de keuze. Je hebt in dit traject een vrijblijvend intakegesprek, halverwege een coachgesprek en aan het eind van het traject een afrondend gesprek. 

aanmelden voor online coaching stress verminderen

 

 

Het resultaat is moeitelozer leven met minder stress

Volg je de lessen en doe je regelmatig de oefeningen dan leer jij om te gaan met stress en je stress te verminderen. Je leert je stress los te laten en je meer te ontspannen. Dit leidt met meer energie, meer plezier en meer zelfvertrouwen tot een moeitelozer leven.

Aanbieding voor de eerste vijf deelnemers

De pilot voor de cursus is gestart! De eerst vijf deelnemers volgen de cursus ‘stress verminderen’ voor slechts € 149,-. Daarna is de introductieprijs € 349,-.  De deelnemers aan de pilot krijgen een flinke korting voor een programma dat volledig is ontwikkeld. Van de deelnemers verwacht ik dat zij per module een korte vragenlijst beantwoorden over de inhoud en een klantreactie geven over de totale cursus. Met deze feedback kan ik het programma nog beter afstemmen op de doelgroep. Meer informatie aanvragen of opgeven voor de pilot. 

De mengvorm van coaching wordt uitgelegd bij Blended coaching’.  Wil je meer informatie, vul dan het contactformulier in.