Wat is re-integratie? 

Het langdurige verzuim van een werknemer is zowel voor de werkgever als voor de desbetreffende werknemer erg vervelend. Het is daarom belangrijk dat deze medewerker zo snel mogelijk weer aan het werk geholpen wordt. Dit heet re-integratie. Afhankelijk van de aard van het verzuim kan een werknemer in veel gevallen toch voldoende betekenen voor de eigen of een andere organisatie. Wij ontzorgen de werkgever door de begeleiding van de werknemer op ons te nemen vanaf de eerste dag tot en met de WIA- aanvraag.

1e en 2e spoor begeleiding

Even7 Coaching werkt samen met Juistinbalans, wij verzorgen 1e en 2e spoor begeleiding. We gaan hierbij uit van de mogelijkheden die iemand heeft en niet vanuit de onmogelijkheden. Daarbij werken wij vanuit onze passie en stellen de persoon op de eerste plaats. Dit doen wij door maatwerk te leveren en te staan voor kwaliteit. Wij zijn aangesloten bij een selecte groep casemanagers die actief met hun vak bezig zijn en zich onderscheiden en werken vanuit het Register Specialistisch Casemanagement.

Re-integratie werkzaamheden

Onze werkzaamheden bestaan uit:

  • Begeleiding van (langdurig) verzuimende werknemer naar passend werk binnen of buiten de organisatie.
  • 1e spoor en of 2e spoor begeleiding.
  • Het geven van advies en voorlichting aan management en of HRM, over een effectieve aanpak voor verzuimbegeleiding binnen de organisatie.
  • Preventie.
  • Workshops, onder andere: sollicitatietrainingen, stresspreventie, motivering en sociale media trainingen.
  • Coaching en training.

Informatie over verzuim en reïntegratie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden rondom verzuim? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen burn out stresscoach