Je wilt je persoonlijk ontwikkelen 

Je wilt je persoonlijk ontwikkelen, groeien als persoon, zowel in je werk als privé. Je wilt graag een verandering aan brengen en hebt te maken met uitdagingen of problemen op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling. Dit kan zowel over je werk gaan als over je privé en zelfs over je gezondheid.  Je voelt je niet meer goed in balans of doet eigenlijk niet datgene wat bij je past. Je merkt dat er blokkades zijn die je tegenhouden.  Dan help ik jou graag als coach om na te gaan wat je tegenhoudt en waar juist jouw kracht ligt.

Je bent op zoek naar ander werk

Je wilt leren omgaan met stress

Persoonlijk ontwikkelen

Investeren in je ontwikkeling

Investeren in je ontwikkeling doe je bijvoorbeeld om uitdaging in je baan te houden en je kansen op carrière te vergroten. Je werkt aan je vaardigheden en kwaliteiten, je onderzoekt waar jij blij van wordt en energie van krijgt.

Bedrijven en re-integratie

Ook bedrijven investeren in ontwikkeling van hun medewerkers. Door een 2e Spoor traject te starten voor werknemers die langdurig ziek zijn en dreigen uit te vallen. Wanneer blijkt dat de werknemer niet meer kan terugkeren naar het eigen werk of aangepast werk, wordt de werknemer begeleid naar een passende functie buiten de eigen organisatie. Ik zorg voor een professionele, laagdrempelige begeleiding in het 2e spoortraject en ben bekend met de Wet verbetering Poortwachter

Reintegratie voor medewerkers

 

 

gratis kennismaking coaching