Persoonlijke- re-integratie- en loopbaancoach

Mijn weg naar persoonlijke- en loopbaancoach startte in 2013 met de opleiding NLP Practitioner gevolgd in 2015 met NLP Master. Ik verlangde naar meer diepgang in mijn leven, een dieper contact met mezelf en met anderen. NLP is vooral gericht op communicatie met jezelf en de ander. Je leert effectiever communiceren. De opleiding heeft me veel inzicht over mezelf gebracht. Het heeft mij geholpen beperkende overtuigingen, angst en belemmeringen weg te werken. Het maakte mij enthousiast om ook anderen te helpen. Om me verder te verdiepen in het coachvak heb ik in 2017 de opleiding Effortless coach gevolgd. Een intensieve opleiding met veel theorie en praktijk waarbij ik veel heb geleerd over mezelf en anderen. Een Effortless coach gebruikt methodes gericht op het onderbewuste, net als NLP. 

Loopbaancoach voor meer werkgeluk

Bij mijn eigen zoektocht naar een andere baan kwam ik als klant bij een loopbaancoach terecht. Ik heb een intensief loopbaantraject doorlopen waarbij ik geholpen ben me verder tot coach te ontwikkelen en hier werk in te vinden. Zonder goede loopbaanbegeleiding had ik dit niet gered en ik realiseerde me dat dit een hele mooie toevoeging was aan mijn eigen werk. Mensen begeleiden naar meer werkgeluk hoe belangrijk!  In 2020 heb ik met veel plezier de opleiding loopbaanbegeleiding bij ICM gevolgd en afgerond. Een jaar later volgde de opleiding voor re-integratiecoach bij de academie voor Coaching en Counselling.

Loopbaancoach

Passie coaching en communicatie

Ik ben meer dan 20 jaar in het communicatievak werkzaam geweest en dit heeft me veel gebracht.  Communicatie is een mooi en veelzijdig vak. In mijn coaching neem ik de opgedane ervaringen mee, want beperkte, verkeerde, of zelfs het compleet ontbreken van communicatie is de aanleiding voor veel problemen.  Mijn passie voor communicatie pas ik graag toe in mijn werk als coach.

Persoonlijke- en loopbaancoach in Friesland, Terherne 

Zowel de persoonlijke- als de loopbaancoaching vinden vooral plaats in mijn coachruimte in het mooie watersportdorp Terherne in Friesland. Gesprekken voeren we op een rustige, ontspannende plek met een prachtig uitzicht over het water. Wanneer jij dat liever hebt, is online coaching of een combinatie altijd mogelijk.  

Ervaring, bijscholing en aangesloten bij NOBCO

Als persoonlijke-, re-integratie en loopbaancoach begeleid ik sinds 2018 medewerkers in hun ontwikkeling. Ik heb ruime ervaring met een diverse doelgroep vanaf lbo-mbo tot universitair niveau. Van zorgmedewerker tot onderwijzer. Ik houd mijn vak bij door regelmatig intervisiebijeenkomsten met collega coaches en ook volg ik trainingen. In mijn coachingsessies maak ik, afhankelijk van jouw vraag, gebruik van verschillende methodieken gebaseerd op Effortless coaching, NLP of loopbaanbegeleiding. Verder ben ik goed bekend met de wet Poortwachter. Ik ben aangesloten bij NOBCO.

Opleiding loopbaancoaching ICM

gratis kennismaking coaching

Over de naam Even7 coaching

Tja, hoe kom je aan een leuke en passende naam voor je praktijk? Het is eigenlijk heel eenvoudig; het getal 7 is mijn geluksgetal, hier heb ik altijd iets mee gehad. Als coach help ik mensen naar een moeitelozer leven. De middelen die ik je daarbij aanreik, mag je bewaren (even safen). Hieruit is de naam Even7 coaching ontstaan. Verder is oranje een kleur die bij mij past en waar ik van hou. Het staat voor passie en plezier, een moeiteloos leven! Op mijn website vul ik oranje aan met blauw, een kleur die staat voor betrouwbaarheid, oprechtheid en communicatie.