Volg je hart en doe dat waar je energie van krijgt

Iedereen is op een bepaald moment in het leven wel eens de weg kwijt. Dat kan bijvoorbeeld komen door stress, een onverwachte, verdrietige gebeurtenis, een jeugdtrauma, een scheiding, kinderen waar je je zorgen over maakt, omdat je niet meer gelukkig bent in je werk of ontslagen bent.  Het leven kent pieken en dalen en het is niet altijd even gemakkelijk met de dalen om te gaan. Ik geef je graag kortstondig een steuntje in de rug en help je de regie van je leven weer te pakken. Ik help je stappen te zetten en meer inzicht in jezelf te krijgen. Je leert je stress te verminderen en meer te luisteren naar je gevoel, zodat ook jij je hart kunt volgen. Op weg naar een moeitelozer leven.

De weg naar Effortless coach

In 2013 en 2015 heb ik de opleiding NLP Practitioner en NLP Master gevolgd. Ik verlangde naar meer diepgang in mijn leven, een dieper contact met mezelf en met anderen. Als alleenstaande moeder met een fulltime baan heb ik jarenlang alleen maar lopen rennen. NLP is vooral gericht op communicatie met jezelf en de ander. Je leert effectiever communiceren. De opleiding heeft me veel inzicht over mezelf gebracht. Het heeft mij geholpen beperkende overtuigingen, angst en belemmeringen vanuit mijn jeugd en mijn mislukte huwelijk, weg te werken. Het maakte mij enthousiast om ook anderen te helpen. Om me verder te verdiepen in het coachvak heb ik in 2017 de opleiding Effortless coach gevolgd. Een intensieve opleiding met veel theorie en praktijk waarbij ik veel heb geleerd over mezelf en anderen. Een Effortless coach gebruikt methodes gericht op het onderbewuste, net als NLP.

Passie coaching en communicatie

Ik ben meer dan 20 jaar in het communicatievak werkzaam en dit heeft me veel gebracht.  Communicatie is een mooi en veelzijdig vak. In mijn coaching neem ik de opgedane ervaringen mee, want beperkte, verkeerde, of zelfs het compleet ontbreken van communicatie is de aanleiding voor veel problemen.

Tijdens mijn vrijwilligerswerk van de afgelopen jaren heb ik ervaren hoe het is om mensen te helpen weer op eigen kracht verder te gaan. Iedereen heeft wel eens een mindere periode en hulp nodig om vervolgens zelf weer verder te kunnen. Dit spreekt mij bijzonder aan; mensen stimuleren en ondersteunen zonder het over te nemen. Mijn passie voor communicatie combineer ik dan ook graag met mijn passie voor het coachen.

Terherne in Friesland

Verder ben ik moeder van drie prachtige dochters die inmiddels hun eigen weg zijn gegaan en heb ik drie fijne cadeaukinderen en drie kleinkinderen. Ik woon met mijn partner in Friesland, in het mooie watersportdorp Terherne waar wij genieten van de prachtige omgeving en het water. Hier heb ik ook mijn coachruimte ingericht. Een rustige plek met een prachtig uitzicht over het water.

Regelmatige bijscholing en NOBCO gecertificeerd

Als Effortless coach heb ik regelmatig intervisiebijeenkomsten met effortless coaches en ook volg ik trainingen. In mijn coachingsessies maak ik, afhankelijk van jouw vraag, gebruik van verschillende methodieken gebaseerd op Effortless coaching of NLP.
Meer informatie vind je op mijn linkedinprofiel

gratis kennismaking coaching

Wil jij ook een moeitelozer leven met minder stress?

Geef je vrijblijvend op voor de online, blended cursus ‘stress verminderen’. Het kennismakingsgesprek is gratis. Daarna beslis je of je verder wilt. Een offline coaching traject is ook mogelijk. Dan beginnen we met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Over de naam Even7 coaching

Tja, hoe kom je aan een leuke en passende naam voor je praktijk? Het is eigenlijk heel eenvoudig; het getal 7 is mijn geluksgetal, hier heb ik altijd iets mee gehad. Als coach help ik mensen naar een moeitelozer leven. De middelen die ik je daarbij aanreik, mag je bewaren (even safen). Hieruit is de naam Even7 coaching ontstaan. Verder is oranje een kleur die bij mij past en waar ik van hou. Het staat voor passie en plezier, een moeiteloos leven! Op mijn website vul ik oranje aan met blauw, een kleur die staat voor betrouwbaarheid, oprechtheid en communicatie.