Volg je hart en doe dat waar je energie van krijgt

Ik zet me graag in op het gebied waar ik energie van krijg en waar ik anderen kan helpen in hun kracht te staan en weer te gaan bloeien. Ik help je graag stappen te zetten en meer inzicht in jezelf te krijgen zodat je weer de regie, balans en kleur in je leven krijgt.

De weg naar Effortless coach
In 2013 en 2015 heb ik de opleiding NLP Practitioner en NLP Master gevolgd tot coach. De opleiding heeft me persoonlijk veel gebracht en maakte mij enthousiast om ook anderen te willen helpen. Om me verder te verdiepen in het coachvak heb ik in 2017 de opleiding Effortless coach gevolgd. Een intensieve opleiding met veel theorie en praktijk waarbij ik veel heb geleerd, ook over mezelf!

Passie delen
Ik ben meer dan 20 jaar in het communicatievak werkzaam en dit heeft me veel gebracht.  Communicatie is een mooi en veelzijdig vak. In mijn coaching neem ik de opgedane ervaringen mee, want beperkte, verkeerde, of zelfs het compleet ontbreken van communicatie is de aanleiding voor veel problemen.

Tijdens mijn vrijwilligerswerk van de afgelopen jaren heb ik ervaren hoe het is om mensen te helpen weer op eigen kracht verder te gaan. Iedereen heeft wel eens een mindere periode en hulp nodig om vervolgens zelf weer verder te kunnen. Dit spreekt mij bijzonder aan; mensen stimuleren en ondersteunen zonder het over te nemen. Mijn passie voor communicatie deel ik dan ook graag met het coachen.

Terherne
Verder ben ik moeder van drie prachtige dochters die inmiddels hun eigen weg zijn gegaan en heb ik drie fijne cadeaukinderen en twee kleinkinderen. Ik woon met mijn partner in het mooie watersportdorp Terherne waar wij genieten van de prachtige omgeving en het water.

Regelmatige bijscholing en NOBCO gecertificeerd
Als Effortless coach heb ik regelmatig intervisiebijeenkomsten met effortless coaches en ook volg ik trainingen. In mijn coachingsessies maak ik, afhankelijk van jouw vraag, gebruik van verschillende methodieken gebaseerd op Effortless coaching of NLP.

Meer informatie vind je op mijn linkedinprofiel

En dan de naam Even7 coaching
Tja, hoe kom je aan een leuke en passende naam voor je praktijk? Het is eigenlijk heel eenvoudig; het getal 7 is mijn geluksgetal, hier heb ik altijd iets mee gehad. Als coach help ik mensen naar een moeitelozer leven. De middelen die ik je daarbij aanreik, mag je bewaren (even safen). Hieruit is de naam Even7 coaching ontstaan. Verder is oranje een kleur die bij mij past en waar ik van hou. Het staat voor passie en plezier, een moeiteloos leven! Op mijn website vul ik oranje aan met blauw, een kleur die staat voor betrouwbaarheid, oprechtheid en communicatie. 

Wil jij ook een moeitelozer leven?
Ik help je graag bij je volgende stap. Neem gerust contact met mij op dan bespreken we de mogelijkheden.