Ontdekkingssessie

De ontdekkingssessie is een eenmalig coachgesprek waarin je de kloof ervaart tussen je gewenste en huidige levenssituatie. 

Jij krijgt met dit gesprek inzicht in je huidige situatie. Je ervaart wat je niet langer wilt in je leven en vormt een beeld van wie je wel wilt zijn. We zoeken uit welke blokkades jou in de weg zitten en je ontdekt wat het voor je betekent wanneer je deze niet meer hebt. Het is mijn cadeautje aan jou, je beslist zelf wat je ermee doet. Met dit gesprek help ik je op weg. 

Voor meer energie, plezier, balans en (zelf)vertrouwen

Heb jij last van stress, angsten of onverwerkte emoties en wil je meer energie, meer plezier, balans of meer (zelf)vertrouwen?  Zet dan een eerste, verkennende stap. 

De ontdekkingssessie duurt ongeveer 1,5 uur, is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Kun je na deze sessie alleen verder, dan is dat prima! Wil je na de sessie een verdieping met mijn hulp? Dan zet ik mij daar graag voor in en bespreken we hoe we jouw verandertraject vorm gaan geven. 

Wil jij meer inzicht in wie je bent en waar je staat?

Neem dan contact met mij op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. We praten dan verder onder het genot van een goede kop koffie of thee.

Graag tot ziens!
hartelijke groet, Francisca