Coachgesprek geeft inzicht in je huidige situatie

De ontdekkingssessie is een eenmalig en gratis coachgesprek waarin je de kloof ervaart tussen je gewenste en huidige levenssituatie. Het gaat hierbij vooral om je innerlijke beleving, je gevoel, niet over gedachten en overwegingen. 

Ook online!

Jij krijgt met dit gesprek inzicht in je huidige situatie. Je ervaart wat je niet langer wilt in je leven en vormt een beeld van wie je wel wilt zijn. We zoeken uit welke blokkades jou hierbij in de weg zitten. Je ontdekt wat het voor je betekent wanneer je deze niet meer hebt.  Met dit gesprek help ik je op weg en je beslist zelf hoe je verder gaat. 

ontdekkingssessie stress burn out

Een coachgesprek voor meer energie, plezier, balans en (zelf)vertrouwen

Heb jij last van stress, angsten of onverwerkte emoties en wil je meer energie, meer plezier, balans of meer (zelf)vertrouwen?  Zet dan een eerste, verkennende stap en maak een afspraak voor een ontdekkingssessie.  

Het coachgesprek duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en helpt jou op weg zodat je weer verder kunt. Wil je na deze coachsessie een verdere verdieping met mijn hulp? Dan zet ik mij daar graag voor in en bespreken we hoe we jouw verandertraject vorm gaan geven. 

Meer informatie of een afspraak maken

Wil jij meer inzicht in wie je bent en waar je staat? Neem dan contact met mij op voor het plannen van een coachgesprek, de ontdekkingssessie. Of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. We praten dan verder onder het genot van een goede kop koffie of thee. Ik voer de gesprekken in mijn coachruimte in Terherne of online via skype. 

Meer informatie over effortless coaching

Graag tot ziens!