Blijvend veranderen door coaching 

Wil jij in contact komen met je natuurlijke staat? Wil jij voelen wat je echt wilt in je leven en ook welke dingen je daar in je huidige situatie van weerhouden? Als Effortless (= moeiteloos) coach help ik je daar graag bij. Je gaat zien wat een groot verschil het maakt als je je belemmeringen kwijtraakt.
Effortless coaching werkt krachtig, effectief en helpt je blijvend te veranderen. 

Coaching op onderbewust niveau

Effortless coaching bouwt op de nieuwe wetenschappen en het daaruit voortgekomen nieuwe mensbeeld. Ik werk als coach vanuit een holistisch mensbeeld, op onderbewust niveau. Hierbij ga ik er vanuit dat er een nauw verband is tussen lichaam en geest en de connectie van de mens met alles om hem heen. De cellen van ons lichaam zijn opslagplaatsen van informatie en bevatten ons onderbewuste reservoir van ervaringen, onverwerkte emoties en overtuigingen. Door de cellen met foutieve informatie te resetten raak je de soms jaren oude overtuigingen of ervaringen kwijt. Zo kun je emoties alsnog verwerken. 

Als coach richt ik me op het veranderen van de cliënt en ik ben daardoor niet beperkt tot één methode.

Ik werk onder andere met:vlinder moeiteloos leven Effortless coaching

Daarnaast maak ik gebruik van NLP methodes en meditatie. 

Wil jij moeiteloos leven en werken?

Wil jij dicht bij jezelf blijven, vanuit je eigen behoeften, wensen en idealen leven? Weten wat je passie is, waar je blij van wordt, moeiteloos leven en werken? Ik begeleid je op jouw weg erheen, wat ook je vertrekpunt is! Je weg start dan eerst met een vrijblijvende ontdekkingssessie.

Ingebed in het ‘Co-Active Coaching’ model

Effortless coaching is ingebed in de professionele context van het ‘Co-Active Coaching’ model. Co-Active coaching sluit perfect aan bij de nieuwe inzichten die voortkomen uit ontwikkelingen in de moderne wetenschap zoals epigenetica en de ‘kwantum biologie’ van Candace B. Pert, Bruce Lipton en anderen.

Co-Active coaching pdf