Missie en visie

Even7 Coaching

Missie

Ik geloof dat de wereld een stuk mooier is wanneer je kunt zijn wie je werkelijk wilt zijn. Ik geloof dat je over alle kwaliteiten beschikt die nodig zijn om persoonlijk te groeien. Persoonlijke groei zorgt voor meer vertrouwen in jezelf en heeft een positief effect op je gezondheid, werk en op je relaties.

Holistisch uitgangspunt

Mijn missie is gebaseerd op een holistisch mensbeeld. Holistisch betekent alomvattend. Het holistisch beeld gaat ervan uit dat gedachten, emoties en lichamelijke gezondheid elkaar versterken. Door te coachen op niveaus van lichaam, geest, hart en ziel kan dit bereikt worden. Daarbij maak ik gebruik van Co-Active coaching.

Kwaliteit hoog in het vaandel

Bij onze coaching heb ik kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ik ben een betrokken, gedreven gesprekspartner waarbij ik de verbinding zoek mijn klanten. Voor een geslaagd coachtraject is een goede relatie met de klant een eerste vereiste. Hiervoor investeer ik in een eerste vrijblijvend coachgesprek. Wanneer het nodig is, verwijs ik door. Ik laat je je eigen mogelijkheden en talenten ontdekken en hier gebruik van maken. Het doel is dat je stappen zet zodat je daarna zelf weer verder kunt.

Mijn visie

Ik wil jou een moeiteloos leven leren leiden.

  • Door balans te vinden tussen je denken en je voelen.
  • Door te leven met minder stress, zonder beperkende overtuigingen, of onverwerkte emoties en angsten.
  • Door je te ontwikkelen tot de persoon die je werkelijk wilt zijn.
  • Ik begeleid jou bij je veranderingsproces en hulpvraag in ontwikkeling en groei.