Missie en visie

Even7 Coaching en Juist in Balans hebben een gezamenlijke missie en visie.

Missie

We geloven dat de wereld een stuk mooier is wanneer je kunt zijn wie je werkelijk wilt zijn. We geloven er in dat je over alle kwaliteiten beschikt die nodig zijn om persoonlijk te groeien. Persoonlijke groei zorgt voor meer vertrouwen in jezelf en heeft een positief effect op je gezondheid, werk en op je relaties.

Holistisch uitgangspunt

Onze missie is gebaseerd op een holistisch mensbeeld. Holistisch betekent alomvattend. Het holistisch beeld gaat ervan uit dat gedachten, emoties en lichamelijke gezondheid elkaar versterken. Dit bereiken wij door te coachen op niveaus van lichaam, geest, hart en ziel. Daarbij maken wij gebruik van Co-Active coaching.

Kwaliteit hoog in het vaandel

Bij onze coaching hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij zijn betrokken, gedreven gesprekspartners waarbij we de verbinding zoeken met onze klanten. Voor een geslaagd coachtraject is een goede relatie met de klant voor ons een eerste vereiste. Dit doen wij door te investeren in een eerste vrijblijvend coachgesprek. We verwijzen door wanneer dit nodig is. We laten je je eigen mogelijkheden en talenten ontdekken en hier gebruik van maken. We laten je stappen zetten zodat je daarna zelf weer verder kunt.

Onze visie

We willen jou een moeiteloos leven leren leiden.

  • Wij leren jou balans te vinden tussen je denken en je voelen.
  • Wij leren jou te leven met minder stress, zonder beperkende overtuigingen, of onverwerkte emoties en angsten.
  • We helpen jou de persoon te ontwikkelen die je werkelijk wilt zijn.
  • We begeleiden jou bij je veranderingsproces en hulpvraag in ontwikkeling en groei.