Mind Eye Power

Mind Eye Power is een vernieuwende methode verwant aan EMDR. Het is een krachtige, innovatieve, veilige en toegankelijke methode om diepgaande en blijvende verandering te brengen in:

  • angsten
  • onverwerkte emoties        Mind Eye Power coaching
  • negatieve overtuigingen
  • (gevolgen van) trauma
  • beperkende gedachtes
  • verslavingen

Oogbewegingen maken connecties in de hersenen

Via oogbewegingen worden allerlei connecties gemaakt in de hersenen.
Met deze oogtechniek stimuleren we het informatieverwerkingssysteem zoals dat ook gebeurt tijdens de REM slaap. Omdat de ogen direct verbonden zijn met de hersenen hebben ze ook direct connectie met neuronetwerken waar ongezonde overlevingsmechanismen liggen opgeslagen.

Verandering in de neuronetwerken van de hersenen

Met Mind Eye Power wordt op een milde en eenvoudige wijze diepgaande verandering in de neuronetwerken van de hersenen aangebracht. Hardnekkige of negatieve overtuigingen, onverwerkte emoties en eventuele trauma’s kunnen worden losgelaten en overschreven  met een nieuw en ondersteunend netwerk. Dit doen we met oogbewegingen en geestkracht.

Zelfhelend vermogen

De kracht van de geest in combinatie met oogbewegingen is bijzonder. Je krijgt grip op de bedrading van jouw hersenen en daarmee toegang tot een indrukwekkend zelfhelend vermogen. In ‘een ogenblik’ schakel je van een staat van verdediging naar een staat van groei. Je ervaart dat het mogelijk is om hardnekkige denk- en gedragspatronen moeiteloos  achter je te laten.

De methode is gebaseerd op wetenschappelijke kennis van de hersenen (neurowetenschap) van de laatste decennia in relatie tot lichaam, emoties en cognities.

Onze ogen zijn het toetsenbord van de hersenen

Meer informatie

Mind eye power kan als losse sessie ingezet worden of tijdens een coachsessie. Vaak is één of zijn twee sessies per levensthema al genoeg.  Deze krachtige methode is geschikt voor kinderen, tieners en volwassenen. Vraag vrijblijvend meer informatie aan via contact.

Ik heb de MEP beroepsopleiding gevolgd bij Jacqueline Venbrux van www.mindeyepower.nl