Verminderen van stress en angsten

Mind Eye Power is een vernieuwende methode verwant aan EMDR. Het is een krachtige, innovatieve, veilige en toegankelijke methode waardoor een diepgaande en blijvende verandering plaatsvindt bij:

  • angsten
  • onverwerkte emoties
  • negatieve overtuigingen
  • (gevolgen van) trauma
  • beperkende gedachtes
  • verslavingen

ogen zijn de spiegel van de ziel

Oogbewegingen maken verbinding in de hersenen

Via oogbewegingen worden allerlei verbindingen gemaakt in de hersenen.
Deze oogtechniek stimuleert het informatieverwerkingssysteem zoals dat ook gebeurt tijdens de REM slaap. De ogen zijn direct verbonden met de hersenen. Hierdoor hebben ze ook direct connectie met neuronetwerken waar ongezonde overlevingsmechanismen liggen opgeslagen.

Verandering in de neuronetwerken van de hersenen

Met Mind Eye Power wordt op een milde en eenvoudige wijze diepgaande verandering in de neuronetwerken van de hersenen aangebracht. Hierdoor kunnen hardnekkige overtuigingen, onverwerkte emoties en trauma’s worden losgelaten en overschreven  met een nieuw en ondersteunend netwerk. Dit doen we met oogbewegingen en geestkracht.

Laat hardnekkige gedragspatronen achter je

De kracht van de geest in combinatie met oogbewegingen is bijzonder. Je krijgt grip op de bedrading van jouw hersenen en daarmee toegang tot een indrukwekkend zelfhelend vermogen. In ‘een ogenblik’ schakel je van een staat van verdediging naar een staat van groei. Daardoor ervaar je dat het mogelijk is om hardnekkige denk- en gedragspatronen moeiteloos  achter je te laten.

De methode is gebaseerd op wetenschappelijke kennis van de hersenen  van de laatste decennia in relatie tot lichaam, emoties en cognities.

Onze ogen zijn het toetsenbord van de hersenen

Meer informatie om stress en angsten te verminderen met Mind Eye Power

Mind Eye Power kan ingezet worden tijdens een coachsessie of je kunt een traject van drie sessies volgen. Meestal zijn drie sessies per levensthema voldoende. Deze krachtige methode is geschikt voor kinderen, tieners en volwassenen. Vraag vrijblijvend meer informatie aan via contact.

Ik ben gecertificeerd MEP practitioner en heb de beroepsopleiding gevolgd bij Jacqueline Venbrux van www.mindeyepower.nl

In Friesland, het Noorden van Nederland ben ik een van de weinige MEP practitioners.