Ontvang een gratis handleiding voor het maken van een professioneel cv   

Maak met je cv indruk op werkgevers en recruiters. Met deze gratis handleiding voor je cv, inclusief voorbeelden, maak jij een professioneel curriculum vitae. Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en ontvang de handleiding in je mailbox. Aan de slag met je Loopbaan!

Met de handleiding krijg je antwoorden op:

  • Wat zet je wel of niet in je cv?
  • Welke volgorde houd je aan?
  • Wel of geen pasfoto?
  • Wat is een persoonlijk profiel?
Loopbaancoaching, gratis handleiding cv
Professionele loopbaancoaching

Ja, ik meld me aan voor jouw nieuwsbrief en ontvang graag de handleiding voor een TOP cv! Door me aan te melden ga ik tevens akkoord met de Privacyverklaring Even7 Coaching.

Na het versturen van je aanvraag, krijg je per omgaande de handleiding voor het maken van je cv toegezonden. Mocht je deze niet ontvangen, kijk dan eerst even bij je ongewenste e-mail. In de nieuwsbrief van Even7Coaching vind je regelmatig handige tips en informatie. Je kunt je bij elk exemplaar eenvoudig afmelden. 

Gratis cv maken met Canva

Online vind je verschillende programma’s waarmee je je curriculum vitae kunt maken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende sjablonen bij canva.comDe eerste keer kost het je wellicht wat moeite maar heb je eenmaal door hoe het werkt dan kun je een mooi en persoonlijk cv maken. 

Loopbaanbegeleiding voor het zoeken naar werk dat bij je past

Heb jij de gratis handleiding voor je cv gebruikt en wil je hulp bij het maken van je cv of zit je met vragen over je loopbaan? Zoek je ander werk maar weet je niet wat bij je past? Ik begeleid jou bij het maken van loopbaankeuzes en zinvolle vervolgstappen. Na de loopbaancoaching weet jij welk werk jou plezier en energie geeft.