Leven zonder moeite met minder stress

Een leven zonder moeite, met minder piekeren, minder stress en meer plezier. Wie wil dit nou niet? Lees het artikel in het magazine ForYou, Editie Heerenveen over Leven zonder moeite.

Problemen met stress, angst en depressie worden steeds groter

Vandaag de dag leven we in een maatschappelijke rollercoaster die veel van ons vraagt. We zijn er zelf bij, maar toch laten we ons ertoe verleiden om in een hoog tempo te leven en alle ontwikkelingen bij te houden. Dat we dit maar tot op een zeker moment kunnen volhouden, lijkt steeds meer een gegeven te zijn. Problemen met stress, angst en depressie worden dan ook alsmaar groter.

Beperkende gedachten of onverwerkte emoties

Het is in de huidige maatschappij best lastig om dicht bij jezelf te blijven en vanuit je eigen behoeften, wensen en idealen te leven. Misschien weet je allang dat er iets moet veranderen, maar kun je maar niet ontdekken wat dat is of hoe het moet. Of misschien loop je aan tegen angsten, beperkende gedachten en gevoelens, of kamp je met onverwerkte emoties.

Werken met het onderbewuste

Als Effortless coach werk ik met het onderbewuste, waarin de totale mens centraal staat. Daardoor kun je meerdere gebieden aanpakken, overtuigingen omdraaien of onverwerkte emoties of ervaringen uit het verleden opsporen en afronden. Als we dit eenmaal opgeruimd hebben, dan behoud je je herinneringen, maar ze beïnvloeden je niet meer op een negatieve manier. Daardoor kun je eindelijk weer vrij in het hier en nu gaan leven zonder dat het je veel moeite kost. Lees het hele artikel. Even7 coaching Leven zonder moeite

Wil jij ook moeitelozer leven? Neem dan contact met mij op.

Van leven in een hoog tempo naar leven zonder moeite!

Minder stress
Getagd op: