Investering coachingstraject

Jij hebt een goed gevoel bij mij als coach en je wilt graag in een coachingstraject investeren. Wanneer jouw ontwikkelingsvraag bij mijn expertise past, bespreken we samen het vervolgtraject. Past jouw vraag niet bij mij dan verwijs ik je, daar waar het kan, door naar andere mensen binnen mijn netwerk.

Je investering in je persoonlijke ontwikkeling

  • Het eerste gesprek, de ontdekkingssessie, is altijd gratis en vrijblijvend.
  • De meeste werkgevers hebben een opleidingsbudget per werknemer. De kosten van cursussen en opleidingen zijn vaak hoger dan die van een coachingstraject. Zoek jij hulp bij loopbaanbegeleiding, burn-out preventie, het vergroten van je zelfvertrouwen of het omgaan met (werk)stress? Bespreek het met je werkgever en informeer naar het opleidingsbudget. Mijn ervaring is dat werkgevers vaak bereid zijn een coachtraject te vergoeden omdat een werknemer vanwege stress minder goed functioneert.
  • Heb je een eigen zaak, dan zijn de kosten aftrekbaar van de belasting.
  • Mind Eye Power: Voor drie sessies van 1,5 uur per thema betaal je
    € 270,00.
  • Een coachtraject van drie maanden bestaat uit zes gesprekken van 2 uur en huiswerkopgaven. Gedurende deze maanden begeleid ik je via WhatsApp, telefoon en mail. Online coaching is mogelijk.  Je betaalt per maand € 330,00.
  • Ga je het coachingstraject zelf betalen en zijn de kosten belemmerend voor je, neem dan contact met mij op. Ik vind het belangrijk dat coaching voor iedereen bereikbaar is. Samen kijken we naar wat mogelijk is.

Meer informatie of aanmelden

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Op de contactpagina vind je mijn gegevens.