Investering persoonlijke ontwikkeling

Je wilt investeren in je persoonlijke ontwikkeling en hebt een goed gevoel bij mij. Wanneer jouw ontwikkelingsvraag bij mijn expertise past, bespreken we samen het vervolgtraject. Past jouw vraag niet bij mij dan verwijs ik je, daar waar het kan, door naar andere mensen binnen mijn netwerk.

Je investering in je persoonlijke ontwikkeling

  • Het kennismakingsgesprek, is altijd gratis en vrijblijvend.
  • De meeste werkgevers hebben een opleidingsbudget per werknemer. De kosten van cursussen en opleidingen zijn vaak hoger dan die van een coachingstraject. Zoek jij hulp bij loopbaanbegeleiding, burn-out preventie, het vergroten van je zelfvertrouwen of het omgaan met (werk)stress? Bespreek het met je werkgever en informeer naar het opleidingsbudget.
  • Via de arbodienst van je bedrijf: heb je werk gerelateerde klachten? Vraag gerust aan je werkgever om de kosten voor een coachtraject te vergoeden. Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om deze kosten op zich te nemen in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.
  • Heb je een eigen zaak, dan zijn de kosten aftrekbaar van de belasting.
  • Een coachtraject van drie maanden bestaat uit twee gesprekken per maand van maximaal 2 uur per keer. Je krijgt oefeningen en opdrachten als huiswerk mee en ik begeleid je via WhatsApp, telefoon en mail. Volledig online of een combinatie met online coaching is mogelijk.
  • De kosten van een loopbaantraject zijn afhankelijk van de loopbaanvraag die je hebt. Een gemiddeld traject, inclusief 2 testen, duurt 4-6 maanden en dan heb je 8 tot 12 afspraken. De kosten zijn afhankelijk van jouw vraag waarbij ik een uurtarief hanteer van € 75,00. excl. btw.
  • De tarieven voor coaching zijn inclusief voorbereiding, tussentijdse ondersteuning en nazorg.
  • Een DISC onderzoek kost je € 300,- excl btw. Dit is inclusief een rapportage en een coachgesprek van 90 minuten.
  • Ga je het coachingstraject zelf betalen en zijn de kosten belemmerend voor je, dan kijken we samen naar wat mogelijk is. Ik vind het belangrijk dat coaching voor iedereen bereikbaar is.

Meer informatie over investeren in je ontwikkeling of aanmelden

Wil je meer informatie over de kosten van investering in je persoonlijke ontwikkeling of wil je je aanmelden? Op de contactpagina vind je mijn gegevens. Ook geregistreerd als NOBCO-coach

Contact opnemen burn out stresscoach