Inspiratie uit het leven

Ik haal vooral veel inspiratie uit het leven, uit mijn eigen leven en uit dat van anderen. Mensen en hun verhalen interesseren mij. In mijn werk, privéleven, vrijwilligerswerk en tijdens opleidingen kom ik veel inspirerende mensen tegen met bijzondere verhalen.

Uit je hoofd in je lijf, van denken naar voelen

Als Effortless (moeiteloos) en holistisch coach help ik je weer in contact te komen met je natuurlijke staat. Uit je hoofd in je lijf.  Van denken naar voelen. Van je hoofd naar je hart. Zodat je voelt wat je echt wilt in je leven en welke dingen je daar op dit moment in tegenhouden. Effortless coaching

Neuro Linguïstisch Programmeren

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) gaat over het ontdekken ‘hoe’ jij de dingen doet die je doet en hoe je (indien gewenst) deze kunt veranderen. Hoe reageer jij (communicatie en gedrag) op dat wat je waarneemt en hoe zou je dat effectiever of anders kunnen doen? NLP is een heldere en effectieve communicatie- en gedragsmethodiek gericht op je onbewuste.  Lees verder

Mind Eye Power

Mind Eye Power is een vernieuwende methode verwant aan EMDR. Het is een krachtige, innovatieve, veilige en toegankelijke methode waardoor een diepgaande en blijvende verandering kan plaatsvinden. Het werkt met oogbewegingen en een sterke mindset. Mind Eye Power

Interessante boeken

Er zijn veel interessante boeken over coaching, NLP, ons brein en het onbewuste. Ik lees ze met interesse en veel plezier. gevoel, hart, onbewust, NLP

Het is daarnaast een van de manieren waarop ik mijn coachingmethodes op peil houd. Lees verder

gratis kennismaking coaching