Gratis loopbaantesten

Ben jij op zoek naar ander werk en wil jij je talenten, wensen en volgende loopbaanstap helder krijgen? Op deze pagina vind je gratis loopbaantesten waar je gebruik van kunt maken. Je vindt onder andere informatie over het zoeken naar vacatures, het maken van persoonlijkheidstesten, competentietesten of beroepskeuzetesten.

Vacatures zoeken

Werk.nl is speciaal voor werkzoekenden. Op deze site kun je een uitkering aanvragen maar je vindt hier nog veel meer informatie. Bekijk bijvoorbeeld de vacatures in jouw buurt of de tips die worden gegeven over solliciteren. Maak eens een van de aangeboden gratis loopbaantesten, de persoonlijkheidstest of de competentietest.

Gratis loopbaantests

De beroepenzoeker

Met de beroepenzoeker vind je jouw beroep of de beroepen die bij je persoonlijkheid passen. Ontdek verder per beroep hoe groot de kans op robotisering is, welke opleidingen je kunt volgen, wat het gemiddeld salaris is en hoeveel vacatures er zijn. Weet je niet welke persoonlijkheidskenmer-ken het beste bij je passen? Doe de beroepenzoekertest

Big Five persoonlijkheidstest

Met deze Big Five test ontdek je hoe je scoort op de vijf hoofddimensies van persoonlijkheid. De test werkt met afbeeldingen en is heel intuïtief in het gebruik. Deze Big Five test is leuk om te maken en toch is de uitslag serieus en accuraat en helpt je bij het maken van loopbaankeuzes. Je ontdekt wat je sterke kanten zijn en je valkuilen. Doe de Big Five test.

Gratis beroepskeuzetest

Wil jij weten welk beroepen en werkzaamheden het beste bij je passen? Doe dan de gratis beroepskeuzetest

Jouw loopbaantraject

Heb jij na het maken van deze verschillende gratis loopbaantesten en het lezen van de uitslagen nog vragen of zie je door de bomen het bos niet meer? Ik help je graag verder met een loopbaantraject. Je ontdekt wie je bent, wat je wilt, wat je kunt en hoe je daar gaat komen. Vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.