Een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Je bent geïnteresseerd in coaching maar twijfelt ook. Een coachtraject aangaan is een grote stap voor je. Er is maar een manier om erachter te komen wat coaching voor je kan betekenen en of ik de juiste persoon ben voor jouw probleem. Dat is gewoon proberen. Daarom bied ik altijd een gratis kennismakingsgesprek aan. Dit is een vrijblijvend gesprek van een half uur tot maximaal een uur in mijn coachruimte in Terherne of online via Skype of Zoom. In tijden van Corona werk ik zoveel mogelijk online.

Een wederzijdse klik noodzakelijk bij coaching

Tijdens dit gesprek leren wij elkaar kennen en ervaren of we een ‘klik’ hebben. Het is namelijk belangrijk dat je je op je gemak voelt omdat coaching vaak over erg gevoelige en persoonlijke onderwerpen gaat. Daarnaast besteden we tijdens dit gesprek aandacht aan jouw coachvraag. Samen verkennen we de problemen die je ervaart en wat je wilt veranderen. We bekijken of ik jou kan helpen en ik vertel jou in het kort hoe mijn aanpak werkt. Jij beslist, zonder verdere verplichtingen of je met mij verder wilt. 

Aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling!

Zet de eerste stap en vul het onderstaande formulier in voor een gratis kennismakingsgesprek. Of bel : 06 – 83 90 97 57.

     Je telefoonnummer*

    * graag invullen.

    Vrijblijvend kennismakingsgesprek