Ervaringen van cliënten

Op deze pagina vind je de ervaringen van cliënten over de coaching en de coach.

Wat ze zeggen over de coach en de coaching

Francisca kwam bij ons op de poli voorlichting geven over stress en hoe daar mee om te gaan. Sommige dingen over stress weet je natuurlijk wel maar Francisca lichtte door middel van een PowerPoint presentatie de verschillende soorten stress toe. Zij ging met ons hierover in gesprek en liet ons een testje doen, gevolgd door een ontspanningsoefening. Dit was leuk, leerzaam en afwisselend om te doen. Francisca is een rustige vrouw zij legt dingen goed uit en er was voldoende ruimte om vragen te stellen. Al met al waren wij, ik denk dat ik ook namens mijn collega’s spreek, erg tevreden over de uitleg en we vonden het zeer interessant.
Poli plastische chirurgie MCL namens L. Siebenga

Hallo Francisca,
Ik heb het gesprek met jou als heel prettig ervaren. Er zijn dingen die me wel tot nadenken hebben gezet. Ik vond je erg begripvol en professioneel. Je bent een rustige vrouw die mensen wel op hun gemak stelt. Bedankt.
Elly

Francisca,
Ik heb de sessies als erg prettig ervaren en de coaching heeft mij goed geholpen bij het halen van mijn doelen. Ik heb je ervaren als een goede, begripvolle en toegankelijke coach en onze gesprekken vonden in een open en goede sfeer plaats.
Hartelijk bedankt!
Esther

Francisca, Ik doe nog wel steeds mijn ademhalingsoefeningen, heb hier baat bij.  Ik heb aan onze afspraken veel gehad en ben me bewuster van de relaties om me heen en welke rol ik hierin heb (of niet).
Grietje

Francisca, bedankt voor de coachsessies en mijn ‘aha-moment’. Je kunt heel goed luisteren, bent niet vooringenomen, hebt me hard laten werken en me aan het nadenken gezet. Ik besef nu waar ik moeite mee heb en ga hiermee aan de slag.
dank je, Sietske

Meer over de coach

ervaringen coaching, belemmeringen
Wat zijn jouw belemmeringen?

Wat zijn jouw belemmeringen?

Wil jij weten wat jouw belemmeringen zijn? Maak een eerste stap naar een moeitelozer leven. Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek of vraag meer informatie aan.

Contact opnemen burn out stresscoach