Ervaringen van cliënten

Op deze pagina vind je de ervaringen van cliënten over de coaching en de coach.

Wat ze zeggen over de coach en de coaching

augustus 2018
Hallo Francisca,
Ik heb het gesprek met jou als heel prettig ervaren. Er zijn dingen die me wel tot nadenken hebben gezet. Ik vond je erg begripvol en professioneel. Je bent een rustige vrouw die mensen wel op hun gemak stelt. Bedankt.
Elly

augustus 2018
Ik heb de sessies als erg prettig ervaren en de coaching heeft mij goed geholpen bij het halen van mijn doelen. Ik heb je ervaren als een goede, begripvolle en toegankelijke coach en onze gesprekken vonden in een open en goede sfeer plaats.
Hartelijk bedankt!
Esther

maart 2018
Francisca, Ik doe nog wel steeds mijn ademhalingsoefeningen, heb hier baat bij.  Ik heb aan onze afspraken veel gehad en ben me bewuster van de relaties om me heen en welke rol ik hierin heb (of niet).
Grietje

november 2017
Francisca, bedankt voor de coachsessies en mijn ‘aha-moment’. Je kunt heel goed luisteren, bent niet vooringenomen, hebt me hard laten werken en me aan het nadenken gezet. Ik besef nu waar ik moeite mee heb en ga hiermee aan de slag.
dank je, Sietske

 

ervaringen coaching, belemmeringen
Wat zijn jouw belemmeringen?

Wat zijn jouw belemmeringen?

Wil jij erachter komen wat jouw belemmeringen zijn om een moeitelozer leven te leiden? Volg dan een vrijblijvende ontdekkingssessie.