Ervaringen coaching

Op deze pagina vind je de ervaringen coaching van cliënten over de stress- en loopbaancoaching.

Ervaringen over de coach en de coaching

‘Ik ben erg tevreden over de loopbaanbegeleiding die ik heb mogen ontvangen. Francisca is altijd vriendelijk, heeft veel kennis in huis op het gebied van loopbaancoaching en haar vragen sluiten goed aan bij je hulpvraag. Ze heeft me veel verschillende testen en opdrachten laten doen, waardoor ik een goed beeld heb gekregen over wie ik ben/wat mijn persoonlijke eigenschappen zijn. Van daaruit zijn we gaan kijken welke beroepen ik leuk vind en energie van krijg. Ik vond deze werkwijze erg prettig.’
Veronie de Vries

////

“Loopbaancoaching van Francisca heb ik als heel prettig en nuttig ervaren. Francisca is in staat om vanuit een persoonlijke benadering doelgericht te werken.  Ze is betrokken, empathisch, kan goed luisteren en biedt ruimte voor persoonlijke ervaringen. Tegelijkertijd is ze goed in staat om de rode draad in het gesprek vast te houden en de (sub)doelen in het oog te houden.
De opdrachten die ze geeft zijn gericht op het beantwoorden van je loopbaan-vragen en worden dus uitgezocht bij jouw specifieke vraagstellingen en doelen. Het is niet een standaardpakket dat voor iedereen hetzelfde is. Haar feedback is duidelijk en opbouwend.
Door Francisca’s aanpak heb ik onder meer inzicht gekregen in wat mijn kwaliteiten zijn, welke normen en waarden belangrijk zijn voor mij in m’n werk, welke organisatiestructuur het beste bij mij past en waar ik energie van krijg. Nogmaals bedankt voor je begeleiding. Ik wens je heel veel fijne loopbaantrajecten toe.”
Ellen

////

Voor mij was dit de eerste ervaring met coaching. Ik heb voor het eerst echt gekeken naar wat ik zelf wil en kan. Ik heb door de testen en onze gesprekken veel waardevolle nieuwe inzichten over mezelf opgedaan. En wat fijn om dit samen te kunnen bespreken. Fijn ook dat jij duidelijk de structuur erin houdt en dat je ruimte geeft voor onverwachte wendingen. Voor mij is het nu duidelijk dat ik met mijn loopbaan in de goede richting zit. Francisca, bedankt voor je prettige, warme en positieve begeleiding!
Marieke

////

Francisca kwam bij ons op de poli voorlichting geven over stress en hoe daar mee om te gaan. Sommige dingen over stress weet je natuurlijk wel maar Francisca lichtte door middel van een PowerPoint presentatie de verschillende soorten stress toe. Zij ging met ons hierover in gesprek en liet ons een testje doen, gevolgd door een ontspanningsoefening. Dit was leuk, leerzaam en afwisselend om te doen. Francisca is een rustige vrouw zij legt dingen goed uit en er was voldoende ruimte om vragen te stellen. Al met al waren wij, ik denk dat ik ook namens mijn collega’s spreek, erg tevreden over de uitleg en we vonden het zeer interessant. De oefeningen kunnen we thuis ook toepassen.
Poli plastische chirurgie MCL namens L. Siebenga

////

Hallo Francisca,
Ik heb het gesprek met jou als heel prettig ervaren. Er zijn dingen die me wel tot nadenken hebben gezet. Ik vond je erg begripvol en professioneel. Je bent een rustige vrouw die mensen wel op hun gemak stelt. Bedankt.
Elly

////

Francisca,
Ik heb de sessies als erg prettig ervaren en de coaching heeft mij goed geholpen bij het halen van mijn doelen. Ik heb je ervaren als een goede, begripvolle en toegankelijke coach en onze gesprekken vonden in een open en goede sfeer plaats.
Hartelijk bedankt!
Esther

////

Francisca, Ik doe nog wel steeds mijn ademhalingsoefeningen, heb hier baat bij.  Ik heb aan onze afspraken veel gehad en ben me bewuster van de relaties om me heen en welke rol ik hierin heb (of niet).
Grietje

////

Francisca, bedankt voor de coachsessies en mijn ‘aha-moment’. Je kunt heel goed luisteren, bent niet vooringenomen, hebt me hard laten werken en me aan het nadenken gezet. Ik besef nu waar ik moeite mee heb en ga hiermee aan de slag. Dank je,
Sietske

Meer over de coach

ervaringen coaching, belemmeringen
Wat zijn jouw belemmeringen?

Wat zijn jouw belemmeringen?

Wil jij weten wat jouw belemmeringen zijn? Maak een eerste stap naar een moeitelozer leven. Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek of vraag meer informatie aan.

Contact opnemen burn out stresscoach