Blijvend veranderen

Als Effortless (= moeiteloos) coach help ik je in contact te komen met je natuurlijke staat. Zodat je op een directe manier voelt wat je echt wilt in je leven en ook welke dingen je daar in je huidige situatie van weerhouden. Je gaat zien wat een groot verschil het uitmaakt als je dit zo laat of als je deze belemmeringen kwijtraakt. Effortless coaching werkt krachtig en effectief. 

vlinder moeiteloos leven Effortless coaching

Effortless coaching op onbewust niveau

Effortless coaching bouwt op de nieuwe wetenschappen en het daaruit voortgekomen nieuwe mensbeeld. Ik werk als Effortless coach vanuit een holistisch mensbeeld. Hierbij ga ik er vanuit dat er een nauw verband is tussen lichaam en geest en de connectie van de mens met alles om hem heen. De cellen van ons lichaam zijn opslagplaatsen van informatie en bevatten ons onderbewuste reservoir van ervaringen, onverwerkte emoties en overtuigingen. Door de cellen met foutieve informatie te resetten raak je de soms jaren oude overtuigingen of ervaringen kwijt. Zo kun je emoties alsnog verwerken.

Als Effortless coach richt ik me op het transformatieproces van de cliënt en ik ben daardoor niet beperkt tot één methode. Ik werk onder andere met: Hartcoherentie,  Progressive Mental Alignment (PMA), de Helende reis, The Work en EFT. Daarnaast maak ik gebruik van NLP. 

Wil jij moeiteloos leven en werken?

Wil jij dicht bij jezelf blijven, vanuit je eigen behoeften, wensen en idealen leven? Weten wat je passie is, waar je blij van wordt? Als dat is wat je wilt, begeleid ik je op jouw weg erheen, wat ook je vertrekpunt is! Je weg start dan eerst met een vrijblijvende ontdekkingssessie.

Ingebed in het ‘Co-Active Coaching’ model

Effortless coaching is ingebed in de professionele context van het ‘Co-Active Coaching’ model. Co-Active coaching sluit perfect aan bij de nieuwe inzichten die voortkomen uit ontwikkelingen in de moderne wetenschap zoals epigenetica en de ‘kwantum biologie’ van Candace B. Pert, Bruce Lipton en anderen.

Co-Active coaching pdf