gratis kennismaking coaching

Met een effortless coach minder stress

Uit je hoofd, in je lijf. Van denken naar voelen!

Als Effortless coach help ik jou in contact te komen met je natuurlijke staat. Wil jij voelen wat je echt wilt in je leven en ook welke dingen je daar in je huidige situatie van weerhouden? En wil jij minder stress, af van onzekerheid of onverwerkte emoties? Als Effortless (= moeiteloos) en holistisch coach help ik je daar graag bij. Je gaat zien wat een groot verschil het maakt als je je belemmeringen kwijtraakt. Want effortless coaching werkt krachtig, effectief en helpt je blijvend te veranderen. 

Als effortless coach werk ik op het onderbewuste niveau

Effortless coaching bouwt op de nieuwe wetenschappen en het daaruit voortgekomen nieuwe mensbeeld. Ik werk als coach vanuit een holistisch mensbeeld, op onderbewust niveau. Hierbij ga ik er vanuit dat er een nauw verband is tussen lichaam en geest en de connectie van de mens met alles om hem heen. De cellen van ons lichaam zijn opslagplaatsen van informatie en bevatten ons onderbewuste reservoir van ervaringen, onverwerkte emoties en overtuigingen. Door de cellen met foutieve informatie te resetten raak je de soms jaren oude overtuigingen of ervaringen kwijt. Zo kun je emoties alsnog verwerken. 

Als coach richt ik me op jouw blijvende verandering. Tijdens een coachsessie maak ik gebruik van verschillende methodieken.

Ik werk onder andere met:Effortless coaching op onderbewuste

  • Hartcoherentie
  • Mind Eye Power
  • Emotional Freedom Techniques (EFT)
  • NLP
  • Ontspanningsoefeningen en Meditatie

Wil jij moeiteloos leven en werken zonder stress? Start met een gratis kennismaking.

Wil jij dicht bij jezelf blijven, vanuit je eigen behoeften, wensen en idealen leven? Weten wat je passie is, waar je blij van wordt, moeiteloos leven en werken zonder stress? Ik begeleid je op jouw weg erheen, wat ook je vertrekpunt is! Je weg start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Gesprekken zijn online of face-to-face mogelijk.

Coaching op basis van ‘Co-Active coaching’

Mijn basis coaching is Co-Active Coaching‘. Co-Active coaching sluit perfect aan bij de nieuwe inzichten die voortkomen uit ontwikkelingen in de moderne wetenschap zoals epigenetica en de ‘kwantum biologie’ van Candace B. Pert, Bruce Lipton en anderen.  Ik geloof er in dat elk mens uniek is en alle antwoorden in zich heeft. Dat maakt dat ik als coach op zoek ga naar je intrinsieke drijfveren, motieven en waarden. Co-active verwijst er naar dat ik als coach actief met jou samenwerk op een gelijkwaardig niveau. 

Co-Active coaching pdf