De verdiepingsfase is de start van je coachtraject

Heb je na de ontdekkingssessie besloten dat je met mijn hulp de verdieping in wilt gaan dan starten we met het coachtraject. In deze fase verdiepen we de coaching en ga je verder met je innerlijke reis.

Afhankelijk van je vraag, maken we afspraken over het vervolg:

  • Over hoe vaak we elkaar zien
  • Over de duur van het traject
  • Over de kosten van de coaching

Een gemiddeld coachtraject duurt tussen de 3 en 6 maanden, de gesprekken vinden over het algemeen 2 x per maand plaats. Een sessie kost gemiddeld 1,5 tot 2 uur aan tijd. Als coach ondersteun en begeleid ik je op jouw weg naar verandering, een leven zonder angst en blokkades. Ook geef ik ondersteuning via e-coaching en bied ik de mogelijkheid aan om tussendoor vragen te stellen via mail, telefoon of WhatsApp. Onze gesprekken vinden plaats in mijn coachruimte in Terherne of via Skype. Een alternatieve locatie is bespreekbaar.

Wandelen is eenvoudig en doeltreffend tegen stress. In combinatie met coaching leidt het tot waardevolle inzichten.

Verdiepingsfase coaching

Als coach werk ik met methodes waarbij ik ervan uitga dat lichaam en geest nauw met elkaar verbonden zijn. Ik werk onder andere met: De Helende reis van Brandon BaysThe Work van Byron Katie, PMA (Progressive Mental Alignment), Hartcoherentie en NLP.  In de verdiepingsfase word je je bewust van je blokkades en de bijbehorende emoties die vaak in je onderbewuste zijn opgeslagen. Door deze onbewuste emoties alsnog te verwerken, komt er bewustwording. Je krijgt meer energie, meer (zelf) vertrouwen, meer plezier en je gaat minder piekeren. Vanuit je hoofd naar je hart; we brengen denken en voelen in balans.

Snel stappen maken 

Doordat ik gebruik maak van de verschillende  methodes, die gebaseerd zijn op de nieuwste inzichten uit de neurofysiologie en de kwantumfysica, is het mogelijk om snel stappen te maken in jouw eigen ontwikkelingsproces.

gratis kennismaking coaching