Ben jij toe aan een verandering?

Via deze pagina kun je contact opnemen. 

Wil jij:

  • Moeiteloos leven en werken?
  • Vrij van blokkades zijn en belemmeringen van je afschudden?
  • Stoppen met dat eindeloze gepieker?

Als effortless coach beschik ik over de vaardigheden en technieken om samen met jou je belemmeringen op te heffen.

Online cursus Stress verminderen

Wil je leren omgaan met stress, je stress verminderen via een online cursus? Wil jij ook het gemak van leren in eigen tijd op je eigen plek ervaren? Kijk dan even bij mijn online cursus ‘stress verminderen’. Deze start vanaf juni 2019 maar later starten is altijd mogelijk. Meld je aan via onderstaand formulier. 

Meld je aan voor een ontdekkingssessie

Een ontdekkingssessie is gratis en vrijblijvend en duurt ongeveer 1,5 uur. 

Stuur mij een bericht via onderstaand formulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook!

Aanmelden voor Mind Eye Power

Wil je je aanmelden voor een Mind Eye Power sessie, dan kun je contact opnemen via het onderstaand formulier of bel voor het maken van een afspraak.

(Velden met een * verplicht in te vullen)

Je naam *

Onderwerp *

Je e-mail *

Telefoonnummer

Je bericht

Coaching in Terherne

De coaching vindt in principe plaats in mijn coachruimte in Terherne. Terherne ligt vlakbij Heerenveen, Joure en Leeuwarden in de provincie Friesland.  De gesprekken vinden plaats in een mooie, rustige ruimte met uitzicht op het water. Echter, mocht je dit graag willen dan kan de coaching ook plaatsvinden via online of in een voor jou vertrouwde omgeving. Ook is het mogelijk om de coachgesprekken tijdens een natuurwandeling te voeren. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.